Nacházíte se zde: Úvod » Blog » Podzimní pozdrav

Podzimní pozdrav

Ti, kteří pravidelně čtou náš blog, ví, že jsme v minulém roce společně s kolegyněmi začaly studovat vysokou školu. Nyní máme už dva semestry za sebou a v současné době nám začal 3.semestr, ve kterém si vybíráme téma bakalářské práce.

Otevřeně přiznávám, že v začátcích mého studia jsem měla obavy, zda budu mít na školu čas. Bála jsem se, že školu nebudu zvládat, protože čeština není můj rodný jazyk.  Občas mě napadaly i takové myšlenky, zda bylo správné začít se studiem, protože jsem si myslela, že nebudu mít čas i na ostatní věci. Ale teď vidím, že jsem se stresovala zbytečně. Mám pocit, že čím víc je můj život aktivnější, tím lépe stíhám vše systematicky zvládnout. Pohyb je život!

A abych toho neměla málo, každou středu máme společně ve firmě kurz angličtiny a každé úterý chodím ještě s kolegyní na kurz italštiny. Obě máme rády Itálii a vše s ní spojené, proto kurz byl jasnou volbou. Baví mě to a přiznám se, že učení je pro mě odpočinek.

Jestli vše stíhám? Ano, stíhám a ještě mám čas na kvalitní odpočinek, protože jsem se naučila zbytečně nestresovat a využít svůj čas naplno.

Doufám, že se máte taky dobře :)

Dace


Zpět na přehled

R4U s. r. o.
Na Kozačce 1289/7, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
IČ: 27567656, DIČ: CZ27567656
OR Sp. zn. C 114403 u MS v Praze

Kontaktní údaje
E-mail: r4u@r4u.cz
Telefon: +420 246 086 079 - 80
Kde nás najdete?
Ochrana osobních údajů

 
Nahoru