Nacházíte se zde: Úvod » Blog » Názor na personální agentury

Názor na personální agentury

Přeji krásný den všem, kteří čtou tyto řádky. Nevím, jestli čtete naše blogy pravidelně, ale pro případ že ano, bylo by fajn se Vám představit. Mé jméno je Michaela, jsem ze Slovenska a v R4U pracuji od dubna letošního léta.

Abych přiznala, v oblasti recruitmentu se pohybuji více než 5 let a pořád se kandidátům věnuji s tou samou radostí, jak na začátku mé „recruitment kariéry".

Pro dnešní téma jsem si nezvolila nic z mého soukromí, protože bych se ráda věnovala spíš situaci, se kterou se denně potkávám v práci, a tou je názor lidí na práci agentur a můj názor.

Já jsem jako Recruiter začínala pracovat pro jednu agenturu v roce 2006 na Slovensku, a musím se přiznat, že ze začátku to byla překrásná práce a lidé byli nadšeni, když jsem je oslovovala a nabízela jim lepší možnosti než ty, které mají teď. Pravdou je, že mi má práce přišla hrozně moc užitečná a cítila jsem se skvěle, protože jsem jistým způsobem dokázala (mnohokrát pozitivně) změnit život člověka v ještě lepší a kvalitnější. Po roce jsem opustila Slovensko a pracovně jsem se přesunula do Prahy, kde se mé možnosti  ještě hodně rozšířili, ale také konkurence na trhu byla větší a začala jsem se pomalu ale jistě potkávat s názory lidí, že naše práce za nic nestojí, nedáváme zpětné vazby, špatně nebo vůbec nekomunikujeme a je bezpředmětné s námi o pracovním možnostech komunikovat..  já si to nemyslím, ale vzhledem k tomu, že jsem se snažila mezi svými přáteli a známými udělat průzkum toho, co si o tomto názoru myslí, maličko jsem změnila názor - NE VŠAK NA SVOU PRÁCI, ALE VE VŠEOBECNOSTI!!!

Věřím tomu, že každý z Vás se již potkal s agenturou, se kterou nebyl spokojen. Důvodů může být klidně víc, ale i tak si nemyslím, že má práce je bezvýznamná. Nemyslím si totiž, že je potřeba všechny agentury a jejich konzultanty „cpát do jednoho pytle", nemyslíte? Důležitý je postoj, který k Vám jednotliví konzultanti zvolí. My jsme také jen lidé, kteří občas zapomenou, nebo se jim nedaří získat pro Vás informace v den, ve který byste je chtěli mít - hodně závisí na dalších faktorech, které tuto situaci ovlivňují. Na druhou stranou, naší povinností, a také zájmem by mělo být sdělit Vám, jak to s Vámi vypadá i tak. A o to se já a všichni mý kolegové snažíme. Nejsem tady ještě moc dlouho, každopádně Vám ale můžu říct, že poznám mnoho výborných konzultantů, kteří se Vám s velkým nadšením a odhodláním budou snažit pomoct najít to správné zaměstnání, a je pro mě velkou radostí, že s mnohými z nich pracuju J. V R4U, jak jste si už určitě sami všimli, pracují výborní lidé, kteří se snaží (a věřím tomu, že snažit budou i do budoucna) vycházet Vám vstříc a být Vám oporou ve chvíli, kdy uvažujete o vážných změnách.

Pro případ, že o sobě už v tomto roce nebudeme slyšet, Vám přeji krásné prožití posledních měsíců v roce a mnoho úspěchu ve všem, co považujete za důležité J.

Michaela


Zpět na přehled

R4U s. r. o.
Na Kozačce 1289/7, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
IČ: 27567656, DIČ: CZ27567656
OR Sp. zn. C 114403 u MS v Praze

Kontaktní údaje
E-mail: r4u@r4u.cz
Telefon: +420 246 086 079 - 80
Kde nás najdete?
Ochrana osobních údajů

 
Nahoru